Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Navigation Bar

Llistat agenda

LES SUPERTIETES. Cia. Les Bianchis

La Queralt, una investigadora peculiar, serà tieta. Això l’alegra molt, però al mateix temps l’entristeix perquè creu que no ho sabrà fer. Per això sol·licita ajuda a les seves amigues de sempre, la Magda, una empresària de mitjons, i la Bàrbara, una àrbitre de futbol, que són tietes des de fa molt de temps. La Queralt descobrirà gràcies als contes, a la màgia i a les seves amigues com ser una “supertieta”. Voleu veure si se’n surt?

Els contes que explicaran són del llibre “Contes infantils contra tot pronòstic” de l’Empar Moliner. També hi trobarem dues cançons composades per Arnau Vallvé.

Llegir més

50 anys en imatges

Exposició d'un recull d'imatges amb motiu de la celebració dels 50 anys de l'Esbart Focasagna, des de la fundació fins els nostres dies.

 

Llegir més

 Diumenge 22 dòctubre
Subirats
Castell de Subirats
11 del matí
  • Parlaments institucionals a càrrec de les personalitats invitades i el president de l’IEP, Albert Tubau.
  • Xerrada sobre el «Castell de Subirats», que anirà a càrrec de Xavier Esteve, arqueòleg, soci i membre de la

Junta de l’IEP, i a continuació visita pel Castell de Subirats, en el marc de la celebració dels 1.100 anys de la seva fundació.

Per motius aliens a l'IEP s'ha suspés el dinar commemoratiu.

Per una millor organització de la visita, confirmeu la vostra assistència a la secretaria de l’IEP, al tel. 93 892 19 79 / 669 882 959 o per correu electrònic: secretaria@iepenedesencs.org

En conveni amb l’Ajuntament de Subirats.

Veure la invitació als actes del 40 aniversari

 

Llegir més

 

En la primera sessió d’aquest curs, s’ensenyarà com analitzar el compte de resultats per poder valorar l’evolució de les vendes i de les despeses variables, el marge ponderat i el comportament de les despeses d’estructura; també es pensaran altres formes de realitzar els processos per reduir despeses, es parlarà sobre la millora de la gestió de les compres i la negociació amb els proveïdors.

 

En la segona sessió del curs, s’explicarà el cicle de maduració i els terminis de cobrament i pagament per analitzar el cicle de caixa; també s’analitzaran instruments financers i la utilitat de cadascun d’ells. Finalment, s’aprendrà a fer pressupostos de tresoreria per analitzar les necessitats financeres de l’empresa.

 

El curs “Millorar la gestió per reduir despeses” es farà els dilluns 16 i 23 d’octubre, de 9.30 a 13.30 h, a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Impartirà la formació Lourdes Pérez Retamero, de l’empresa Educaemotions.

Llegir més

Desfilada-Exposició en moviment

Celebrem els 50 anys de l'Esbart Rocasagna amb una mostra del vestuari més representatiu d'aquests 50 anys d'història,  amb la col·laboració d'antics dansaires i col·laboradors que desfilaran portan els diferents vestits i complements.

El nostre vestuari, un tresor que podràs veure ben aprop!

Llegir més

 

2 dies d'exposició-desfilada amb antics dansaires, col·laboradors i amics de l'esbart amb vestuaru i complements de balls i escenografia significativa d'aquests 50 anys d'història.

Llegir més

NOCTURN... de Juan José Muñoz Cañivano

Muñoz Cañivano, en aquesta ocasió, ens presenta una selecció de música inspirada en la nit per a mostrar els sentiments més profunds de l’ésser humà: amor, tristesa, passió, alegria... El romanticisme en la més pura essència.

Nascut a Barcelona, el pianista va iniciar els estudis musicals als sis anys al Conservatori de la seva ciutat natal.

Ha treballat amb pianistes de la categoria de Breda Zakötnik (del Mozarteum de Salzburg), el nord-americà Michel Caldwell (deixeble de Vladimir Ashkenazy), Vlado Perlemuter, i ha rebut consells del gran pianista búlgar Alexis Weissenberg.

Ha estat guardonat en diversos concursos, com ara el VI Concurs de Piano de Catalunya i el “Joan Massià” de Barcelona.

La seva versatilitat, la capacitat interpretativa i de comunicació amb el públic, a més de una tècnica sòlida, li permeten obtenir grans èxits i despertar l’entusiasme allà on actua.

Llegir més

Visita comentada a càrrec del biòleg Lluís Rius que s’inicia al

Castell de subirats amb una presentació de les característiques

geològiques i la paleontologia local en relació als rodals del Castell

de Subirats. Posteriorment, desplaçament per realitzar la ruta

especialitzada pels voltants dels Casots.

 

Preu per persona: 6€

 

Informació addicional:

 

La ruta es divideix en dues parts: xerrada al Castell de Subirats i

ruta a peu comentada.

 

Cal portar calçat adient.

 

Cal inscripció prèvia al telèfon 93 899 34 99 o al

c/e: info@turismesubirats.cat

Llegir més